ArenaHotellet Uppsala

boka hotell i UppsalaArenaHotellet Uppsala, ligger just i Uppsala och är ett hotell med 200 rum och 620 bäddar. Hotellet har ett tema, som är idrott och det beror på dess närhet till flera idrottsarenor. Korridorerna i detta hotell är anpassade på olika sätt. En av dem för idrottare i rullstol, en annan för basketspelare, med extra långa sängar. Det finns även ett familjerum och ett game-room för ungdomar med spelkonsoler och mycket mer. Receptionen är öppen dygnet runt, det är daglig städning och det finns både trädgård och picknickområde.

hotell i UppsalaPå hotellet finns det wi-fi som är fritt, tv samt air-condition. Det finns också en relaxavdelning, på plan åtta, som ger en fantastisk utsikt över staden! Frukost och middag kan ätas i Arenaköket som är hotellets restaurang.

I närheten av detta hotell finns det inte bara idrottsarenor, utan även andra sevärdheter, så som Kungshögarna, Fyrishov, Museum Gustavianum, Linnés trädgård. Stora torget, Upplandsmuseet, Uppsala domkyrka och mycket mer.

Klicka här för att se mer bilder av detta hotell i Uppsala.