Hotel Villa Anna

 boka hotell i Uppsala”Varmt bemötande, skön atmosfär och stora smakupplevelser” – så beskrivs Hotell Villa Anna på deras hemsida. Det sammanfattar även vad man som gäst kan förvänta sig. Det här är ett litet och personligt hotell som sätter kvalité mycket högt.

hotell uppsalaEn tidning sammanfattade besöket med ”Rekordbetyg för läckert boutiqhotell” vilket speglar den känsla man vill förmedla. Prismässigt ligger de över medel för hotell i Uppsala. Men då får man även vad som förväntas av ett 4-stjärnigt hotell med bland annat hög servicenivå, exklusiv inredning och en restaurang som är känd i staden för sina goda kvalité. Även läget är mycket bra med några minuters promenad till gågatan, domkyrkan, universitetet och Gustavianum.

Rummen:

På hotellet kan man välja mellan Enkelrum, Dubbelrum och Sviter. Dubbelrummen finns även i olika storlekar och utföranden. Man kan välja mellan Superior och Premium.

De som vill bo riktigt lyxigt kan välja att boka Premiumsviten med Connecting De Luxe Dubbelrum. I detta fall får man bo på hela 99kvm och njuta av ”extra allt”. Badrummet har ångbastu, spa-badkar och hela sviten andas lyx.

Klicka här för att se mer bilder av detta hotell i Uppsala.