Grand Hotell Hörnan

boka hotell i UppsalaGrand Hotell Hörnan byggdes 1907 och renoverades senast år 2013. Hotellet lyfter fram sin och stadens historia på ett unikt sätt i inredning och stil.

hotell i UppsalaHotellet ligger mycket centralt med enbart 50 meter till gågatan och det är just läget som hotellet har fått toppbetyg för hos flera hotellsidor. Men även personalen och servicen har fått mycket goda lovord.

Rummen:

Sammanlagt finns 37 rum att välja mellan och hotellet har plats för totalt 65 gäster samtidigt. Inredningen lyfter fram den äldre charm som hotellet genomsyras av. Detta på ett modernt och tidsenligt sätt. Här finns enkelrum, dubbelrum och tvåbäddsrum. Men även de mer lyxiga rumsalternativen som:

Grand-Lit – Ett rum som kan bokas som enkel- eller dubbelrum. Ett bra alternativ för den som vill bo i enkelrum men önskar lite mer boyta.

Hörnrum – Hörnrummen är mysiga minisviter som ligger i hörnet mot Bangårdsgatan och Östra Ågatan. Här bjuds på en trevlig utsikt över stråket längs fyrisån. Ett rum för de som vill ha ett lyxigare och större rum. Perfekt för bröllopsparet.

Prinsrum – Bo som en prins, om än bara för en natt. Ett extra rymligt dubbelrum med bland annat skrivbord, två fåtöljer och riktigt högt i tak.

Klicka här för att se mer bilder av hotellet.