Elite Hotel i Uppsala

Uppsala är en fantastisk stad omgiven av vacker natur med ett stort utbud av nöjesliv. Här finns mängder med sevärdheter som är väl värda ett besök såsom exempelvis Uppsala Domkyrka vilken är Nordens största kyrka och viloplats för både Erik den heliges reliker, Gustav Vasa och Carl von Linné. Elite Hotel Academia ligger precis i anslutning till Uppsalas Centralstation och är ett perfekt hotell att bo på för en härlig weekend. På taket av hotellet hittar du restaurangen Miss Voon där du kan äta och dricka goda drinkar med en häpnadsväckande utsikt över staden. Likaså hittar du även den välsmakande restaurangen Nobel i hotellet som på helgen serverar en brunch med guldkant.hotell Uppsala

Läge i Uppsala

Vackra Elite Hotel Academia har ett toppläge Uppsala precis vid centralstationen i centrum. Detta gör det till ett perfekt hotell att bo på för att utforska allt som staden har att erbjuda. Tack vare att Uppsala är en livlig studentstad finns det gott om restauranger, caféer och nattklubbar för alla smaker och plånböcker. Är du mer intresserad av kultur och sevärdheter så kommer du inte att bli besviken. Följande platser når du på några minuters promenad:

 

  • Stora Torget når du med en promenad på 8 minuter.
  • Uppsala Konsert och kongress når du med en promenad på 9 minuter.
  • Uppsala Universitet når du med en promenad på 16 minuter.
  • Uppsala Domkyrka når du med en promenad på 16 minuter.

 

Med sin närhet till Stockholm är Uppsala det perfekta resmålet för stockholmaren som vill ta en avstickare och komma bort över helgen. Du åker enkelt hit med buss, bil eller tåg på under timmen.

Se mer bilder från Elite Hotel Uppsala!

Mer om Elite Hotel Academia i Uppsala

Detta fyrstjärniga hotell har 198 rum som är smakfullt inredda och bjuder in till avslappning. För företaget finns här 10 moderna konferenslokaler. Likaså finns det både bastu och gym för dig som vill hålla igång träningen när du reser i tjänsten eller privat. Uppsala och Elite Hotel har mycket att erbjuda, så vad väntar du på? Boka din hotellvistelse idag!